NASLOVNICA / Novosti / 140 godina HPKZ-a

140 godina HPKZ-a

Autor: Nikola Vuković

04. listopada 2011.

Pedagog naše škole sudjelovao je na stručno-znanstvenom skupu: Jesenjska škola učitelja u Opatiji.

Skup je posvećen obilježavanju 140 godišnjice Hrvatskog pedagoško-književnog zbora.

Stručno-znanstveni skup protekao je u niz predavanja i prezentacija primjera iz pedagoške prakse. Uz ovaj značajni jubilej najstarije pedagoške udruge u Republici Hrvatskoj izašao je i dvobroj stručnog časopisa "Napredak". U njemu je objavljen još jedan stručni rad pedagoga naše škole, prof.Nikole Vukovića. Stručni članak nosi naziv: Izazovi u radu školskog pedagoga. Objavljivanjem ovog stručnog članka pedagog naše škole postao je jedan od najobjavljenijih autora u proteklom desetljeću. Zaista je malo pedagoga praktičara kojima su objavljeni stručni radovi u ovom pedagoškom časopisu. O ostalim radovima možete se informirati na našim web stranicama: Stručni suradnik-pedagog. To je još jedan dokaz rada pedagoga Nikole Vukovića , a i cijele naše škole.Na ovaj način pedagog promovira svoj rad, a i rad svih djelatnika i učenika naše škole.

Ostale obavijesti

24. lipnja 2021.

Upis učenika u srednju školu

Od sutra (25. lipnja )počinju prijave obrazovnih programa. Učenici su dobili potrebne upute kako prijaviti obrazovne programe ( do 6 […]

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content